Întrebări și răspunsuri - Multidom

Întrebări și răspunsuri

01

Consultanta

De ce să aleg Multidom?

Agenții noștri vă oferă consultanță și vă îndrumă în alegerea optimă pentru proiectul dumneavoastră. Vă suntem alături de la primele măsurători până la serviciile post-vânzare.

Ce ne recomandă?

Oferim soluții testate de înaltă calitate, care satisfac cele mai riguraose cerințe.

În tot ceea ce facem ne bazăm pe experiența cumulată de-a lungul anilor și pe cunoștințtele noastre extensive în domeniu.

02

Transport

Care este costul transportului?

Asigurăm transporul gratuit, oriunde în țară, pentru sisteme complete de acoperiș (comenzi cu valoare minimă de 4500 lei, valoarea cu TVA). Flota depășește 30 de mașini, pregătite oricând să livreze produsele comandate, în 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

În cât timp ajunge comanda?

Termenul de livrare se va comunica în cadrul ofertei finale, iar acesta diferă în funcție de furnizorul, culoarea și finisajul ales de dumneavoastră.

03

Montaj

Montajul este inclus în preț?

Colaborăm și recomandăm, la cerere, echipe specializate de montaj în toată țara, iar costul acestuia diferă în funcție de proiect.

04

Garantie

Ce garanție au produsele?

În cadrul fiecărui produs se regasește fișa tehnică, în care este menționată garanția. Aceasta variază de la 5 ani, la 50 de ani în funcție de model, finisaj și producător.

Aboneaza-te la newsleter-ul nostru si afla primul noutatile pentru
siguranta si confortul caminului tau