Servicii - Multidom

Servicii

01

Consultanță

Experiența noastră în comercializarea de sisteme complete de acoperișuri și garduri dorim să o împărtășim clienților Multidom, astfel încât să ușurăm alegerea celei mai bune soluții.  Serviciile de consultanță gratuită pe care le oferim  sunt:

  • Planificarea celei mai bune soluții de acoperire sau împrejmuire a casei în funcție de specificul locuinței și a terenului.
  • Alegerea soluției optime de acoperiș sau gard în funcție de nevoile și așteptările clienților
  • Efectuarea la cerere a măsurătorilor pentru stabilirea dimensiunilor acoperișului sau gardului
  • Consilierea clienților privitor la necesarul de materiale, accesorii și elemente,  în funcție de specificul proiectului
  •  Estimarea ofertei de preț
02

Transport

Multidom oferă multiple soluții de transport în funcție de tipul de produs comandat, de nevoile clienților, de valoarea comenzii și de destinație.  Efectuăm livrări atât prin intermediul mijloacelor de transport ale producătorilor, mijloace de transport proprii sau închiriate și prin curier. Alternativele vă vor fi prezentate în momentul ofertării, iar în cazul în care soluția agreată generează costuri de transport, acestea vă vor fi comunicate în cadrul discuției pentru confirmarea comenzii.

03

Montaj

Calitatea montajului de acoperiș sau gard este foarte importantă pentru evitarea problemelor de izolare, condens, infiltrații, rugină, zgomot etc.  În toată țara putem identifica echipe specializate de montaj, pe care le putem indica ca soluții de montaj, la cererea clientului. 

04

Garanție

Multidom, garantează produsele oferite în conformitate cu perioada de garanție furnizată de către producător. Pentru produsele metalice (țiglă metalică, element și accesorii acoperișuri metalice, garduri metalice etc.) se utilizează atât o garanția tehnică cât și una estetică. Garanția tehnică acoperă: protecția împotriva coroziunii stratului de protecție, neperforarea tablei. Garanția estetică acoperă: îmbătrânirea uniformă a culorii pe aceeași parte și cu aceeași expunere la soare; aderența  vopselei la stratul suport; fragmentarea peliculei de vopsea.

Unde ne gasesti

Vizitează-ne showroom-ul sau contactează-ne direct

Aboneaza-te la newsleter-ul nostru si afla primul noutatile pentru
siguranta si confortul caminului tau